Nätverksjobb

Hej alla medlemmar i Flottbro samfällighet.
För Er kännedom kommer vi att få mindre/kortare avbrott i internet och tv trafiken i vårt nätverk från den 4/6.
Detta då en underleverantör till BredBandBolaget ska börja förstärka installationerna i radhusen gavlarnas rörgroppar. Dom som utför arbetet kommer att börja vid Adler Salvius väg och jobba sig ner mot Pressbyrån, för att avsluta med dom två radhuslängor där vi har haft problem.
Det är bara i dom två radhusen som montören kommer behöva tillgång till rörgroparna i mittenradhusen, antingen genom att vara hemma när montören kommer eller genom att lämna nyckel till en granne. Montören tror att arbetet kommer att ta 3 dagar men avisering till dom bostäder där man behöver komma in kommer så fort dom vet när det blir.
 
Styrelsen genom Per
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.