Information om värmecirkulationen

Som ni säkert redan har upptäckt har värmecirkulationen varit i gång på kvällar och nätter under en tid.

Den nya undercentralen startar själv värmecirkulationen om temperaturen understiger 16 grader under minst en timme. Värmen på vattnet som cirkulerar i systemet ökar ju kallar det blir. Tidigare har cirkulationen startats, och stoppats, manuellt.

Alla hushåll ska ha egna ventiler för värmecirkulationen och kan således justera cirkulationen i det egna huset. Glöm inte att löpande göra avläsningar av era mätare för att undvika överraskningar och för att upptäcka mätare som stannat. Kontakta gärna styrelsen eller någon i mätgruppen om ni känner er osäkra på hur man gör.

Kontakta gärna styrelsen vid frågor, styrelsen@flottbro.se

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.